De specialist in houten bijgebouwen!

Lees meer

PICT0089

Luxury Wood Concepts een echt familiebedrijf met jaren ervaring in de houtsector.
De oorsprong van Luxury Wood Concepts vond reeds 40 jaar geleden plaats toen vader Van Eetvelde een schrijnwerkerij opstartte.
Over de jaren heen werd de schrijnwerkerij stilaan uitgebreid en werden de eerste houten tuinhuizen en chalets gerealiseerd.
Het bedrijf werd al gauw een echt begrip, van kwaliteit en degelijkheid, in de wijde omgeving.
In 1990 werd een nieuwe vennootschap opgericht die onder de leiding van Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck zich toespitste op de bouw van sleutel op de deur woningen, met name houtskeletbouw. Met een 40-tal woningen per jaar zijn er reeds meer dan honderden tevreden klanten in België en Nederland. Ondertussen werden er niet enkel woningen gebouw in houtskelet, maar ook in traditionele bouwstijl gerealiseerd. BOUWFIRMA: Vetrabo bvba

Luxury Wood Concepts is een bedrijf met traditie dat op alle vlakken thuis is en in 2009 willen we al onze ervaring in de houtsector gebruiken om ons toe te splitsen op een nieuw segment op de markt. We willen ons manifesteren in de realisatie van totaalconcepten voor de houten bijgebouwen op maat.

hanolux

Luxury Wood Concepts verzorgt niet alleen de realisatie van exclusieve houten bijgebouwen zoals poolhouses, stallen, gastenverblijven, priëlen, …
Tevens kunnen wij u een totaalconcept aanbieden door onze samenwerking met verschillende specialisten in hun vakgebied.

Dit kan gaan over een sauna op maat, een ingebouwde jacuzzi, een sfeervolle buitenkeuken tot de aanpak van het interieur van je nieuwe bijgebouw.

In samenwerking met Hanolux als trouwe partner voor het bekomen van een totaalproject als het gaat om Jacuzzi’s, sauna’s of beutenkeuken en tuinmeubilair!

loewegalleryopwijk

Ingewerkte Audio en Soundsystems worden met de grootste zorg uitgevoerd door Loewe Opwijk!