Skip to main content

Eén familie, drie generaties

Jarenlange ervaring in de houtverwerking sector

Vetrabo legt nieuw leven in de wieg en doopt Luxury Wood Concepts tot haar paradepaardje.

Natuurlijke materialen smelten we samen tot stijlvolle houten bijgebouwen, waaronder poolhouses, gastenverblijven, thuiskantoren, stallen, priëlen, carports, etc.

Luxury Wood concepts is een familiebedrijf met passie dat door generaties heen vandaag de dag zorg draagt voor de realisatie van maatprojecten voor jouw tuin. Stijlvolle houten bijgebouwen zoals thuiskantoren, gastenverblijven, poolhouses, priëlen, tuinhuizen, carports… worden met de grootste aandacht ontworpen voor en in samenspraak met je.

Als gerenommeerd aannemer in het ontwikkelen en realiseren van totale woonoplossingen leggen wij met Luxury Wood Concepts vandaag de basis voor komend decennium. Interieurs en aanleg tuinen, de zwaarste opdrachten gaan wij niet uit de weg. Maar ook de kleinste nostalgische stalletjes, en authentieke gebouwtjes verzorgen wij met de meeste aandacht.

Luxury Wood Concepts verzorgt het onstressen in jouw vrije tijd. Natuurlijke en authentieke materialen smelten wij samen tot harmonieuze gebouwen. Georiënteerde inplanting in tuin, perk of domein op deskundige basis. Wij kijken ernaar uit je binnenkort te mogen begeleiden.

Eigen productie

Bij Luxury Wood Concepts is elk project volledig uniek. Wij maken alles op maat naar de wensen van de klant.

Neem contact op

Een Stukje Geschiedenis

Luxury Wood Concepts een echt familiebedrijf met jaren ervaring in de houtsector.

De oorsprong van Luxury Wood Concepts vond reeds 40 jaar geleden plaats toen vader Van Eetvelde een schrijnwerkerij opstartte.
Over de jaren heen werd de schrijnwerkerij stilaan uitgebreid en werden de eerste houten tuinhuizen en chalets gerealisseerd.
Het bedrijf werd al gauw een echt begrip, van kwaliteit en degelijkheid, in de wijde omgeving.
In 1990 werd een nieuwe vennootschap opgericht die onder de leiding van Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck zich toespitste op de bouw van sleutel op de deur woningen, met name houtskeletbouw. Met een 40-tal woningen per jaar zijn er reeds meer dan honderden tevreden klanten in België en Nederland. Ondertussen werden er niet enkel woningen gebouwd in houtskelet, maar ook in de traditionele bouwstijl gerealiseerd.
Luxury Wood Concepts is een bedrijf met traditie dat op alle vlakken thuis is en in 2009 willen we al onze ervaring in de houtsector gebruiken om ons toe te splitsen op een nieuw segment op de markt. We willen ons manifesteren in de realisatie van totaalconcepten voor houten bijgebouwen.